La Havana Ballrooms Events fiecare eveniment e special

În luna noiembrie s-a încheiat oficial sezonul de nunți 2018. Un sezon frumos, unic în felul său, plin de surprize, dar și de “învăţături”.
Dacă facem o analiză, spunem că evenimentele fericite, speciale din viață fiecăruia s-au adaptat acum la tendințele din ultima perioadă la aranjamentele florale și decoruri. Meniurile au devenit şi ele tot mai sophisticate.

Ştim că toţi cei care au trecut pragul restaurantului Havana Ballrooms&Events Galați au plecat întotdeauna fericiți, mulțumiți de faptul că nunta, botezul sau petrecerea lor au ieșit așa cum și-au dorit. Pentru că principiul nostru, după care ne ghidăm, este acela că vrem să ne revedem clienţii, pe care îi aşteptăm la noi cu ocazia unui alt eveniment fericit din viaţa lor! Clienţii noştri devin prietenii noştri: ne punem la dispoziția acestora pe toată durată pregătirilor, până la final, practic le aflăm preferinţele, gusturile şi dorinţele cu un an înainte de marele eveniment!

Pentru sezonul 2019-2020 vom deschide un alt capitol, şi le promitem celor care doresc să împărtăşească cu noi momentele fericite din viaţa lor că vor avea o nuntă de vis! Le punem la dispoziţie locaţia noastră elegantă, unde vom asigura şi decoraţiunile, în ton cu dorinţele miresei. Promitem o seară de neuitat, fără griji, în care singura preocupare a mirilor va fi să se simtă bine. Dacă vă doriţi ca nunta dumneavoastră să fie una de poveste și de povestit, vă aşteptăm la locația noastră de pe Şoseaua de Centură, unde veți regăsi cele patru saloane deosebite: Salon Boema, Salon Grande, Salon Forever și Salon Voievodal.

Ofertele noastre sunt ghidate de cerințele clientului, iar pentru sezonul 2019-2020 am pregătit oferte proaspete, cu amenajare inclusă.
De altfel, așa cum i-am obișnuit pe clienții noștri fideli, continuăm să organizăm petreceri tematice, atât pentru zilele festive de pe parcursul întregului an – de revelion sau de 8 martie, cât și pentru evenimente de tip corporate. Pentru fiecare dintre acestea așteptăm din timp rezervările dumneavoastră.

Îți dorești ca nunta ta să fie una de poveste și de povestit?

Alege oricare dintre ofertele noastre, de la 160 lei/persoană și ai inclusă și limuzina noastră Hummer H2.

Pregătești petrecerea de botez?

Îți propunem o ofertă de la 100 lei/persoană.

 

Pentru orice petrecere corporate, majorat, moț – oferta pornește de la 75 lei/persoană.

 

Vino cu propunerea ta, noi ne vom ghida după dorințele tale, iar evenimentul va fi un succes garantat!

 

Havana Ballrooms&Events: Şoseaua de Centură, 57
Telefon: 0730.70.80.92
Facebook: Havana Ballrooms & Events
Instagram: havanaballroomsevents
Twitter:Havana Ballrooms & Events
www.havana-ballrooms.ro