WEDDINGS & EVENTS BY TEATRIS

Teatris – restaurant bar, cafe & lounge din Galați, locul unde fineţea, rafinamentul şi luxul s-au întâlnit pentru a oferi clienţilor adevăratul gust al calităţii supreme.
Restaurant Teatris combină pofta de mâncare cu design-ul arhitectural fiind o locație de evenimente premium și o atracție arhitecturală ce merită văzută, cu un spațiu special conceput pentru evenimente de top.

Teatris s-a deschis din pasiunea unei echipe de bucătari creativi, ce gătesc prin tehnici care optimizează valorile nutritive, aspectul și aromele menite să îți stârnească simţurile într-o capcană a seducţiei culinare.

Cu o capacitate de 200 de persoane, sala de nunți Teatris se definește prin profesionalism, eleganță, somptuozitate și stil, toate acestea fiind completate cu o acustică perfectă pentru o nuntă de vis, învățând de la fiecare eveniment pe care l-a organizat, de-a lungul timpului, că fiecare dintre voi își dorește un eveniment unic, personalizat. Cu o experienta intuitiva si cu o abordare indreptata catre rezultat, echipa Teatris pune în valoare viziunea dumneavoastra pentru evenimentul mult dorit.

Meniurile, de la tradițional românesc la fusion

Poți să alegi între un meniu tradițional românesc, un meniu clasic cu feluri de mâncare consacrate, sau un meniu inspirat din bucătaria contemporană, fusion.
Dacă îţi dorești o nuntă neconvențională, încearcă să experimentezi si cu meniul; chef-ii Teatris te vor ajuta cu inspirația și cu ponturi despre cum să păstrezi bugetul în limitele pe care ți le-ai propus.

Prețurile unui meniu de nuntă la Teatris încep de la 225 de lei/persoană.

La Teatris ai asigurată o degustare a meniului integral de nuntă, pentru 4 persoane. Două dintre acestea veți fi desigur voi, mirii, dar sfatul nostru este că ceilalţi doi « degustători » să fie niște invitați din generaţia părinţilor voștri.

De asemenea, Restaurantul Teatris se ocupă de organizări evenimente corporate cu cel mai mare profesionalism, astfel încât evenimentul dvs să se ridice la nivelul așteptărilor. Suntem printre puținele firme de organizări evenimente în Galati care vă pune la dispoziție servicii de consultanță în materie culinară, bucătarul nostru chef putând să vă ofere consultanță gratuită pentru alegerea preparatelor ideale pentru evenimentul business organizat.

Relații la tel: 0742 343 727
Email: teatris@yahoo.ro
Site: www.teatris.ro