Cheia succesului în ziua cea mare este la un ruj distanţă!

Alegerea machiajului pentru ziua cea mare este un soi de “Alegerea Sofiei” şi, în multe cazuri, sunt sigură că există cel puţin două variante la fel de îndrăgite.

Scopul articolului meu este să vă dau varianta câştigătoare în care să vă bucuraţi de două look-uri diferite având cheia potrivită, rujul!

Pentru ochi am ales un machiaj pe care îl îndrăgesc foarte mult pentru că, deşi este destul de conturat, în final ochii sunt luminoşi şi ies în evidenţă într-un mod delicat. Am definit machiajul, în cazul primului look, cu un ruj cuminte, nude, potrivit evenimentelor de zi. Atenţie, însă! Aceeaşi nuanţă de nude nu avantajează pe toată lumea. Subtonurile rujului nude pot fi piersică, rose, bej sau neutru, iar alegerea lui se face în funcţie de preferinţe şi subtonul pielii. Este indicat ca nuanţa rujului să fie în armonie şi cu florile din buchet şi culoarea rochiei.

Foto/editing: DAN CIPRIAN NECULAI
Makeup/ art concept/ styling: MIHAELA SAVA
Hairstyle: MISHY (Mihaela Hardon)
Model: RAMONA POPOV
Vestimentaţie: NATALIA VASILIEV by Top Event
Buchet: FLORĂRIA PASSIFLORA
Accesorii: MADAME BIJOUX

A doua propunere este acelaşi machiaj, dar cu un twist, am aplicat un ruj roşu închis îmbogăţit cu particule care captează lumina. Purtarea unui ruj de culoare intensă schimbă complet aspectul într-unul îndrăzneţ, sexy, provocator, perfect pentru petrecere.
Tips: nu trebuie neapărat să ai buze voluminoase ca să poţi purta un ruj mai pigmentat, dimpotrivă, o conturare corectă poate contribui la un aspect mai plin.

Mihaela Sava, makeup artist