Despre noi

Alergăm după lucruri palpabile, care să ne umple viața, locuința, spațiul personal, golul din interior. Suntem dornici să AVEM cât mai multe, uitând că esențial este să FIM. În goana după concret, omitem sentimente, pe cei de lângă noi, uităm de suflet, de picătura de spiritualitate…În zgomotul infernal de afară, nu ni se mai aude glasul conștiinței, iar exercițiul bunătății nu-l ducem până la capăt. Fuga necontrolată după faimă, căutarea disperată a ceva ce poate nu e pentru noi, ne transformă în mașinuțe stricate și nefericite. Iar inutilitatea propriei existențe o vedem mult prea târziu…

Puțini au șansa să rupă ritmul și să asculte glasul interior, ce renaște odată cu iubirea. Singurul remediu și sens al vieții! Iar cei care, odată gustând din ea, trăiesc în ea și o cultivă, sunt și mai puțini. Să FIM, ar trebui să fie dezideratul nostru. Să fim în iubire, fericiți, împăcați și ferm convinși că suntem pe drumul cel bun! Să fim pentru noi și pentru celălalt, pentru familie și pentru copiii noștri, care au nevoie de ghizi buni. Să ne iubim și să iubim, să acceptăm experiențele care ne vin și să iertăm aproapelui. Să înțelegem că rostul nostru e să vedem și să dăm mai departe binele, să binecuvântăm clipa și să ne atașăm de oameni, nu de lucruri.

Să FIM. Mai întâi pentru alții, apoi pentru noi. Să iubim, să ne dăruim și să ne găsim sufletul pereche, nu trupul perfect. Abia atunci, lucrurile bune vor veni în viața noastră! Abia atunci vom constata că fericirea e în noi și că putem orice și oricât!

Vă dorim să reușiți să fiți. Și să cunoașteți iubirea adevărată!

TOP