Cum să ai un dans al mirilor de neuitat

Acum că a sosit vara, se apropie şi sezonul nunţilor! Dacă urmează să te căsătoreşti şi ai de gând să pregăteşti ceva special pentru primul dans al nunţii tale, iată câteva sfaturi de la antrenorii Phoenix Dance Studio!

Vezi ce melodie îţi place! Să dansezi pe melodia preferată, sau stilul de dans preferat, este o plăcere, iar asta o vor vedea şi ceilalţi când dansezi alături de partenerul tău. La Phoenix Dance Studio vei putea alege dintr-o mare varietate de melodii şi stiluri de dans, iar antrenorii şcolii noastre îţi vor oferi sfaturi care să te ajute să alegi ce e mai bun pentru tine şi să transformi momentul de deschidere al serii în ceva unic!

Vestimentaţia e importantă! Rochia şi pantofii aleşi de către mireasă sunt de o importanţă majoră pentru reuşita dansului, atât pentru confortul mişcărilor, cât şi pentru uşurinţa şi expresivitatea lor. De exemplu, o rochie de mireasă stil sirenă nu îţi va permite să faci mişcări ample sau foarte energice. Dacă aveţi o rochie cu crinolină, vă recomandăm de la primele şedinţe să învăţaţi paşii de dans cu crinolina fixată pe talie.

Începeți lecțiile din timp! E bine să începeți cursurile cu cel puțin o lună și jumătate înainte. Alături de antrenorul ales de voi de la „Phoenix Dance Studio”, învățarea unei coregrafii necesită, în medie, 6 ore. Cele mai multe cupluri aleg 8 ședințe, dar sunt și miri care se descurcă de minune după 4 lecții. Antrenorul va adapta dificultatea regiei coregrafice la timpul avut la dispoziţie şi conform dorinţelor voastre.

Pentru un dans simplu sau pentru o coregrafie complexă (împreună cu nașii ori acompaniați de dansatori profesioniști), orice cuplu găsește la „Phoenix Dance Studio” toată deschiderea, implicarea și profesionalismul de care au nevoie pentru a deschide o petrecere de neuitat!