Hera Ballroom – locul special pentru o nuntă de vis

Purtând amprenta zeiței protectoare a căsniciei și a căminului, HERA Ballroom este locul unde nunta ta devine evenimentul de referință din viața ta.

Excelând prin eleganță și rafinament, HERA Ballroom reprezintă spațiul ideal pentru a a marca trecerea către o nouă etapă a vieții tale, pentru devenirea ta în cuplu.

Căsătoria reprezintă o piatră de temelie în viața fiecăruia însă ea e unică și diferită pentru fiecare cuplu. Tocmai de aceea, credem că ea trebuie sărbătorită așa cum se cuvine, în cele mai sofisticate condiții, alături de cei dragi.

La HERA Ballroom ți-am pregătit bucate alese, strânse într-un meniu variat, organizare ireproșabilă și servicii de calitate care să asigure reușita evenimentului tău. Suntem alături de tine, oferindu-ți maximum de deschidere, seriozitate, implicare și disponibilitate pentru ca nunta ta să fie exact așa cum îți dorești tu.

Filosofia HERA Ballroom este aceea de a oferi fiecărui client în parte satisfacția reușitei propriului eveniment. Iar până în prezent ne recomandă experiențele fericite ale tuturor clienților noștri.

Transformă și tu nunta ta în cea mai fericită și frumoasă experiență la HERA Ballroom!
Pentru rezervări și detalii ne găsești la numărul: 0752 469 828.

Laura Cristea
Foto: Ciprian Mihăilescu