Machiajul de mireasă în 2019

Mireasa anului 2019 este caracterizată de NATURALEŢE, FEMINITATE şi ELEGANȚĂ.

În topul preferinţelor pentru machiajul de mireasă din acest sezon este un machiaj natural, luminos şi sexy. Acesta se va construi în completarea înfăţişării naturale fără a influenţa formele şi volumele chipului. Se va păstra un echilibru absolut între luminozitate şi umbre, între texturi cremoase şi prăfoase, dar şi între nuanţe calde şi nuanţe reci.

Mireasa este întruchiparea frumuseţii, eleganţei şi fineţii, iar machiajul de mireasă te va ajuta să consolidezi această imagine, dacă acesta va fi ales corect !

În funcţie de fizionomie, cât şi de stilul personal, mireasa poate opta atât pentru un machiaj clasic, care va fi mereu în topul tendinţelor, cât şi pentru un machiaj natural, inteligent conturat şi iluminat, machiaj tip cat eye cu accente metalice, sau poate aborda celebrul smokey eye dacă este mai îndrăzneaţă.

Machiajul tenului este caracterizat de un aspect natural şi luminos, fără a fi încărcat inutil. Să nu uităm că la baza unui machiaj frumos stă un aspect esenţial – frumuseţea şi sănătatea tenului! De aceea curăţarea şi hidratarea tenului înainte de marele eveniment este foarte importantă!

Machiajul ochilor – sunt preferate farduri cu texturi satinate sau chiar strălucitoare în culori precum argintiu, auriu, somon, roz în diverse nuanţe, bronz şi maro.

Eyeliner-ul negru este un MUST HAVE în acest sezon! Acesta va contura ochii conferind un efect mai intens şi sexy.

Pomeţii: vor fi conturaţi în mod natural în nuanțe diafane de piersică sau roz. Conturarea feţei în contraste mari nu mai este în vogă, iar iluminarea tenului va fi una subtilă cu un aspect mai natural.

Buzele: Buzele cu aspect Glossy sunt şi ele un MUST HAVE pentru acest sezon.
Culorile vedetă sunt atât cele naturale precum nude-maroniu, nude-roze, piersică, dar şi cele intense şi foarte pigmentate precum corai, fucsia sau roșu-ferrari.

Alegerea makeup artist-ului pentru cea mai importantă zi din viaţa ta este foarte esenţială! O colaborare foarte bună cu acesta te va ajuta să ai un LOOK PERFECT care să te reprezinte în ziua nunţii tale.

Alina Drăgan

Foto: Dan Ciprian Neculai