MON CHARME – Pentru un look de mireasă desăvârșit!

Știm că fericirea te face sa radiezi de frumusețe și îți împodobește chipul așa cum nu o poate face nimic altceva și îți dorim să ai parte mereu de strălucirea aceea unică pe care numai dragostea o pune în ochii tăi!

Pentru a te asigura că îți păstrezi vie frumusețea ta naturală și, în plus, că îți întregești aspectul în ziua în care primești oficial fericirea în viața ta, te așteptăm la Mon Charme, cu cele mai inovatoare tratamente cosmetice ce îți vor completa perfect lookul de mireasă.

Vino și descoperă Tratamentul Intraceuticals Opulence, o tehnologie specială ce conferă strălucire tenului și care este recunoscută și super apreciată inclusiv de celebrități, dermatologi, chirurgi plasticieni, precum și în centrele de lux din întreaga lume.

Ține cont că procedura include toate etapele protocolului Intraceuticals: demachierea, fiola Opulence, gelul si crema de final.
Nu ezita să îți oferi acest răsfăț estetic ce te va face să strălucești și să radiezi de prospețime, pentru un look desăvârșit în ziua nunții tale!

Pentru că și corpul tău merită cea mai bună îngrijire, cu precădere în această perioadă specială din viața ta, completează procedura Intraceuticals Opulence cu ritualurile de împachetare disponibile la Centru de estetică Mon Charme.

Alege împachetările corporale întrucât sunt tratamente intense pentru slăbire și detoxifiere, pe bază de alge marine sau nămol de la Marea Moartă.
Și nu în ultimul rând, pentru un plus de hidratare, încearcă crema cu pulbere din Diamant, care oferă strălucire deosebită pielii și este potrivită mai ales pentru ocazii speciale.

Gama Diamond de la brandul dermatocosmetic Medica conține particule autentice de diamant, ce transformă această procedură într-un adevărat lux pentru frumusețea și tinerețea pielii. Aceasta crema unică, cu o textura bogată și mătăsoasă, combină proprietățile reparatorii ale pulberii de diamante, pentru o piele hidratata și luminoasă. Vei experimenta astfel cum pielea se luminează și devine mai tânără.

Alege să îți descoperi și tu amprenta unică a frumuseții la Mon Charme, maison de beauté! Pentru că meriți un look de mireasă desăvârșit!

Laura Cristea
Foto: Marian Marin