5 sfaturi de reţinut pentru Dansul Mirilor

Fie că te-ai apucat recent sau îți plănuiești ziua cea mare de luni întregi, te-ai gândit probabil la dansul de nuntă, primul dans pe care tu și soțul tău îl veți împărtăși împreună. Unul dintre cele mai bune moduri de a vă pregăti și de a profita la maximum de acel moment special este luând lecții pentru dansul mirilor.
Lecțiile de dans nu sunt doar o modalitate excelentă de a lua o pauză de la stresul cauzat de planificarea nunţii și de a petrece ceva timp de calitate împreună, ci vă vor ajuta să vă simțiți mai încrezători în timpul primului dumneavoastră dans și vă vor permite să vă bucurați de moment.
Înainte de a păși pe ringul de dans, există câteva lucruri de care trebuie să ții cont pentru a profita la maxim de timpul petrecut cu instructorul de dans. Iată cinci sfaturi care vă vor ajuta să vă pregătiţi mai bine pentru lecțiile de dansul mirilor:

1. La cursuri purtaţi haine similare celor de la nuntă

Deși nu trebuie să vă prezentați în rochia de mireasă sau în costumul de mire, ținuta potrivită vă va ajuta în pregătirea pentru primul dumneavoastră dans. Pentru doamne, încercaţi să purtaţi pantofi sau sandale, apropiate de ceea ce veți purta în ziua cea mare, precum și o rochie similară, astfel încât să știți la ce să vă așteptați. Pentru domni, cel mai bine este să poarte pantaloni și pantofi formali.

2. Ai în vedere mărimea ringului de dans

Știind măsurătorile ringului de dans pe care le veți dansa în ziua nunții dumneavoastră vă va ajuta la conceperea coregrafiei şi a felului în care va decurge dansul vostru. Exersați într-un mediu adecvat și pregătiți-vă pentru dansul în spații mici, dacă nu aveți prea mult spațiu pe ringul de dans.

3. Vezi ce melodie îţi place!

Să dansezi pe melodia preferată, sau stilul de dans preferat, este o plăcere, iar asta o vor vedea şi ceilalţi când dansezi alături de partenerul tău. La Phoenix Dance Studio vei putea alege dintr-o mare varietate de melodii şi stiluri de dans, iar antrenorii şcolii noastre îţi vor oferi sfaturi care să te ajute să alegi ce e mai bun pentru tine şi să transformi momentul de deschidere al serii în ceva unic!

4. Începeți lecțiile din timp!

E bine să începeți cursurile cu cel puțin o lună și jumătate înainte. Alături de antrenorul ales de voi de la „Phoenix Dance Studio”, învățarea unei coregrafii necesită, în medie, 6 ore. Cele mai multe cupluri aleg 8 ședințe, dar sunt și miri care se descurcă de minune după 4 lecții. Antrenorul va adapta dificultatea regiei coregrafice la timpul avut la dispoziţie şi conform dorinţelor voastre.

5. Relaxaţi-vă!

Să dansezi după o coregrafie prestabilită poate fi stresant. Trebuie să încadrezi paşii învăţaţi într-o anumită ordine, exact pe timpul încadrat pe muzică. Multe cupluri uită că cel mai important aspect al primului dans al serii, este de a celebra iubirea dintre cei doi, iar un dans crispat nu te va ajuta să exteriorizezi acest lucru. Nu uita: coregrafia o ştiţi doar voi! Aşa că nu e nici o problemă dacă mai uitaţi un pas ici colo.

Pentru un dans simplu sau pentru o coregrafie complexă (împreună cu nașii ori acompaniați de dansatori profesioniști), orice cuplu găsește la „Phoenix Dance Studio” toată deschiderea, implicarea și profesionalismul de care au nevoie pentru a deschide o petrecere de neuitat!