Nuntă de vis cu decorațiuni spectaculoase, marca Pelur Rose

Fiecare mireasă visează la propria nuntă și își imaginează propriul decor de vis! Unele aleg să respecte o temă strictă, altele aleg decorațiunile în funcție de buget sau de culoarea preferată.
Florile reprezintă piesa centrală a oricărui eveniment. Decorațiunile florale sunt acele elemente care încadrează perfect, într-un aer feeric, de basm, evenimentul tău.
Multe cupluri asociază florile de hârtie cu cele din plastic, însă, în momentul în care văd florile confecționate de echipa Pelur Rose observă diferența.

Pelur Rose este un concept născut din pasiune și din dorința de a înfrumuseta și personaliza momentele speciale din viața noastră – nunțile și nu numai, cu lucruri handmade și amprentate cu emoție, pe care să le prețuim o viață întreagă. Aranjamentele florale din flori de hârtie şi decorurile spectaculoase sunt elementele cheie care fac ca evenimentul mult visat să devină unul cu adevărat special.

Petalele și le-au conturat pe piața din Galați în urmă cu 2 ani, iar acum brandul Pelur Rose a lansat un nou trend: închirierea aranjamentelor şi decorurilor florale spectaculoase.

Flori din hârtie, amintiri pe vecie

Poţi avea buchete de flori din hârtie sau naturale, lumânări de cununie sau botez împodobite, aranjamente pentru nuntă, cam orice. Partea frumoasă la florile din hârtie este că nu se deteriorează şi te poţi bucura de ele o viaţă. Minunate vor fi buchetele de mireasă, aranjamentele pentru masă, lumânările de cununie, cocardele invitaţilor, dar şi buchetele sau brăţările domnişoarelor de onoare.

Botezurile sunt şi ele evenimente foarte importante pentru echipa Pelur Rose. Micuţii creştini pot avea lumânarea de botez, rămânând astfel cu o amintire minunată din acea zi.
Evenimentul tău se poate transforma într-o poveste de vis cu Pelur Rose!

Foto: arhivă personală

Strada Oțelarilor, Nr.14a, Galați
Telefon: 0744 279 587
Facebook: Pelur Rose
instagram.com/pelur.rose