Nuntile tematice, Pinterest-ul si Floristul

Cine nu îşi doreşte o nuntă ca în poveşti cu un decor desprins din basme?!

Orice mireasă îşi doreşte acest lucru. Şi totul începe cu o poveste de iubire dintre el şi ea… o poveste în care fiecare scrie o pagină şi dă sens evenimentului! Povestea fiecărui cuplu în parte este diferită, tocmai de aceea şi nunţile sunt diferite. Fiecare îşi transpune personalitatea şi îşi pune amprenta asupra evenimentului.

Nu mai este de mult un secret faptul că Pinterest a devenit sursa principală de inspiraţie pentru mirese îndrăzneţe cu idei inedite. După ce îşi aleg locaţia de nuntă şi toţi ceilalţi furnizori de servicii adiacente, miresele se concentrează foarte mult asupra decorului, a florilor şi a unei tematici care să le reprezinte. În acest moment rolul floristului devine unul foarte important, deoarece el este cel care trebuie să înţeleagă cel mai bine povestea dintre el şi ea!

Fiecare nuntă minunată are o temă. Tematica poate fi dictată de o culoare, de anotimp, de pasiunile/jobul fiecăruia dintre miri, sau chiar axată pe stilul locaţiei alese. Indiferent de ce alegeți pentru tema nunții, investiţia finaciară îşi va pune clar amprenta asupra reuşitei evenimentului.

O nuntă tematică trebuie organizată cu atenţie la fiecare detaliu cum ar fi accesoriile folosite, mărturiile, place card-urile, decorul mesei invitaţilor, şerveţele, aranjamentele florale şi multe altele. Având în vedere toate aceste aspecte, realizăm faptul că o nuntă tematică nu este deloc economică. Ne plac tuturor ideile de aranjamente folosite pe Pinterest, dar pentru a obţine acelaşi efect şi aceeaşi calitate, un buget considerabil trebuie investit în organizarea unei nunţi tematice.

Ca şi florist pot spune cu bucurie că în ultima perioadă nu puţine au fost cuplurile dispuse să investească un buget generos în organizarea nunţii lor. Desigur că şi rezultatul final a fost pe măsură investiţiei financiare, iar cei mai surprinşi de rezultat au fost invitaţii, fără de care un eveniment precum o nuntă nu ar avea reuşita propusă.