Machiajul de mireasa

TENDINŢE TOAMNĂ-IARNA 2017 -2018

Machiajul joacă un rol hotărâtor în imaginea finală a oricărei miresei împreună cu rochia, coafura şi accesoriile. Acesta trebuie ales cu mare atenţie, întrucât atât ţinută, cât şi machiajul sau coafura trebuie să se completeze şi să se echilibreze între ele deoarece mireasa îşi doreşte să arate perfect până la cel mai mic detaliu.

Tendinţele în machiaj pentru noul sezon toamnă–iarnă 2017–2018 sunt foarte variate şi contrastante – de la culori intense pentru ploape cum ar fi albastru sau violet la culori calde, metalice, de auriu, cupru și bronz, argintiu și crom, rujuri în nuanţe îndrăzneţe de roşu închis, sângeriu şi gene supradimensionate până la look-uri foarte naturale tip “Makeup No Makeup“.

Machiajul de mireasă în noul sezon se adaptează şi el la noile tendinţe, remarcându-se prin accente şi diversitate. Astfel, în funcţie de fizionomie, cât şi de stilul personal, mireasa din acest sezon poate opta atât pentru un machiaj clasic, care va fi mereu în topul tendinţelor, cât şi pentru un machiaj natural, inteligent conturat şi iluminat, machiaj cu accente metalice sau poate aborda celebrul smokey eye care o va scoate întotdeauna din anonimat.

Cum alegi machiajul potrivit?

Unul dintre primii paşi în alegerea machiajului de mireasă este proba de machiaj. Proba îţi oferă ocazia de a stabili împreună cu makeup artistul ales detalii privind machiajul din ziua nunţii tale şi de a-i testa rezistenţă.
Nu uita că frumuseţea şi sănătatea tenului, aspectul sprâncenelor îngrijite şi alegerea genelor false potrivite sunt detalii ce au rol hotărâtor pentru a putea obţine machiajul de mireasă ideal.
Machiajul trebuie să fie plăcut la vedere, dar şi în fotografii, lejer dar rezistent şi nu în ultimul rând să creeze un look care să te reprezinte.

Mireasa este întruchiparea frumuseţii, eleganţei şi fineţii., iar machiajul de mireasă te va ajuta să consolidezi această imagine, dacă acesta va fi ales corect !

Alina Drăgan, make-up artist